va fan är det som händer ,,,,

”5-åringens

liv är i fara"

hälsofara Så här ser det ut i 5-åringens hem. Kattbajs, sand
hälsofara Så här ser det ut i 5-åringens hem. Kattbajs, sand och mögel.
Foto: 71000/läsarbild

Föräldrarna anmälda till socialtjänsten av sina vänner

Här tvingas den femårige pojken leva i svår misär.

Vänner till familjen har under flera år försökt få socialtjänsten att agera – utan resultat.

– Pojkens liv och hälsa är i fara, säger anmälaren.

 

Femåringen bor med sina föräldrar utanför en mindre stad i Mellansverige. Ända sedan han föddes har familjen varit i kontakt med socialtjänsten. Hans mamma har svåra psykiska problem och hans pappa greps nyligen av polis, misstänkt för barnpornografibrott.

”Gör inget åt det”

Två kvinnor som stått mamman i familjen nära under åren, har vid flera tillfällen anmält pojkens föräldrar till socialtjänsten.

– Han luktar illa, har smutsiga kläder, är tillbakadragen och avmagrad. Hans hem ser minst sagt ut som en soptipp och föräldrarna gör inget åt det, säger en av dem.

Bilderna de tagit som bevis visar möglig disk, badrum med kattbajs och sand utspridd över golvet, smuts och damm i hela lägenheten.

Gjorde utredning

– Vi har gjort många anmälningar genom åren, men socialen har bara gjort en utredning, säger den ena av kvinnorna, som tagit hand om pojken i perioder.

I den utredningen som gjordes 2008 konstaterade myndigheten att mamman i familjen skulle ta kontakt med kommunens öppenvårdsteam för att klara vårdnaden bättre.

Lever med pappan

– Socialtjänsten gjorde hembesök i den välstädade lägenhet som mamman och pojken aldrig bor i. De lever tillsammans med pappan, mitt i all smuts och skit.

Hade de undersökt hans liv ordentligt hade de inte dragit samma slutsatser.

Högsta chefen på kommunens socialtjänst vill inte kommentera ärendet. Han vill inte ens veta vilken pojke det handlar om.

– Det jag kan säga är att vi gör en förhandsbedömning av alla anmälningar som kommer in.

Aftonbladet har sökt pojkens mamma utan resultat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vart är dagis !

vart är myndingeterna som ska skyda våra barn när det finns föräldrar"på ett paper" som inte gör det  !!!!

någon såg men endå svek de stora starka som hade kunnat hjälpa detta barn ,,

barnen är våran famtid, det du visar de i dag utför de själv i morgon, och när vi visar kalla handlen till ett barn vad sänder vi då för signaler ,,,

fan va jag blir föranaddd, fan vad jag blir arg arg på alla de "SVENSSONS" som säger "NÄ DET SOM INTE ANGPR MIG LÄGGER JAG MIG INTE I"

VÅRAN BARN HAR INTE BET OM ATT FÅ KOMMA HITT,VÅRA BARN HAR INTE BET OM ATT FÅ JUST DIG SOM FÖRÄLDER, VISAR VI INTE BARNEN RESPEKT KOMMER DE ALDRIG KUNNA VISA OSS RESPEKT, VISAR VI DE INTE ATT VI BRYR OSS OM DEM KOMMER DE ALDRIG ATT BRY SIG OM SIG SJÄLV OCH FÖRSTÅ HUR VAKRA DE ÄR

OCH TILL FÖRÄLDRARNA KAN JAG BARA SÄGA ,, ,,,,,, " ERA HJÄLVLA IDIOTER FATAR NI VAD NI HAR GJORT MED DETTA BARN FATARE NI INTE ATT NI HAR FÖRSTÖRT HANS/HENNES FÖRSA ÅR ,,,,,,,,,,,,,,,, POLIS MYNDIHETERNA BORDE SKEMAS FAN VAD HOLLER PÅ ATT HENDA MED VÅRA MYNDIGHETER LÅTA ETT BARN FÅ VARA MED NÅGON SOM HAR BLIVIT ANMÄLD FÖR BARN POR,,, FAN VA ARG JAG BLIR OCH VA FAN GÖR NI DÅ JOOOOOOOO EFTER ETT FLERTAL ANMÄLNINGAR GÖR NI ETT BESÖK OCH DÅ I EN LÄGENHET DE INTE "LERVER" I, MED TANCKE PÅ MAMMAS HISTORIA I VÅRDEN TYCKER JAG DET ÄR ANMÄRKNINGSVÄRT ATT INTE MYNDIGETERNA HOLLER BÄTTRE KOLL PÅ FÖRÄLDRARNA,, TACK VARE "EN SOM BRYR SIG PÅ RIKTIGT" KUNDE DETTA NU UPPMERKSAMMAS, ALLA BARN HAR RÄTIGETER OCH VI SOM FÖRLÄDRAR HAR EN HEL DEL SKULDIHETER MOT VÅRA BARN ,,,, OM DE INTE FÖLJS VA FANNNN ÄR DET VI VISAR VÅRA BARN ,,,

JAG VILL BARA KRAMA OM DETTA BARN OCH FÅ "POJKEN/FLIKAN ATT FÖRSÅ ATT DET INTE ÄR DETTA SOM ÄR DET SOM SKA VARA ,,,

FRÄDRARANA VILL JAG SKUTA ,,,, HELLER STÄNGA IN LÅSA DÖREN Å SLÄNGA NYCKEN FÖR ATT ALDRIG MER ÖPPNA DÖREN ,,, DESSA FÖRÄDERA ÄR INTE VÄRDA "SINA BARN"

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0